Ρωσικά για τουριστικά επαγγέλματα

 russian1

Πρόγραμμα για εργαζομένους σε ξενοδοχειακές και τουριστικές μονάδες                                         

Για να δραστηριοποιείστε με επιτυχία στην Ανάγνωση, Γραφή, Κατανόηση, Επικοινωνία στη Ρωσική γλώσσα

 

Η Ρωσική γλώσσα είναι μία ενδεχομένως ανερχόμενη γλώσσα και στα επιχειρηματικά.

Εάν ο επαγγελματικός σας τομέας είναι στο κομμάτι του Τουρισμού, τότε έννοιες όπως  «Добро пожаловать!»,  «Мы можем вам помочь?», «Сколько Вас?» θα έπρεπε να σας είναι οικείες. Η γνώση της τεχνικής ορολογίας στον κύκλο σας, είναι  επιβεβλημένη.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΕΥΡΩΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» θέλοντας να καλύψει τις δικές σας ανάγκες αλλά και του προσωπικού σας, σας προσφέρουν μαθήματα Ρωσικών με σκοπό τη βασική εκμάθηση της γλώσσας αλλά και τη προετοιμασία πτυχιακών εξετάσεων για αναγνωρισμένα πτυχία μετά από διετή προετοιμασία.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε άνεση στην επικοινωνία, τις διαπροσωπικές σχέσεις, τις επαγγελματικές συναντήσεις, τις διαπραγματεύσεις! 

 

Το πρόγραμμά μας

Η διάρκειά του προγράμματος είναι 5μηνη (Νοέμβριος-Μάρτιος) με δύο δίωρα μαθήματα ανά εβδομάδα. Παρέχουμε όμως τη δυνατότητα δημιουργίας τμήματος με τη συμμετοχή πέντε ενδιαφερομένων.

Τι ύλη καλύπτουμε;

Κάνουμε την πρώτη μας γνωριμία με την Ρώσικη γλώσσα, αποκτώντας

  • τα βασικά στοιχεία της γραμματικής 
  • λεξιλόγιο σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών και την επικοινωνία.


Σε ποιούς απευθύνεται;

Στους εργαζόμενους σε κάθε είδους τουριστική επιχείρηση (ξενοδοχεία, εστιατόρια, κλπ.) η οποία έρχεται σε επαφή με ρωσόφωνους πελάτες.

 

Επίσης δίνουμε τη δυνατότητα για δωρεάν εκμάθηση της γλώσσας στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων, μέσω των προγραμμάτων ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ. Επιχειρηματίες του κλάδου επικοινωνήστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

russian2